www.agerahalsolaboratorium.se | Vår filosofi
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Jag heter Nathalie Tarland och jag är en tvättäkta nörd!

Jepp, jag är sådär galet intresserad av att försöka förstå och lära mig mer om den så otroligt komplexa människokroppen och dess funktioner. Min barnsliga nyfikenhet har följt mig genom livet och jag har alltid ifrågasatt och utmanat mig själv och de valen som jag har gjort. På vägen har jag många gånger ställt mig frågan varför min kropp och min hjärna reagerar som de gör i olika situationer och när och hur det är möjligt att påverka dessa beteenden?!

Min livssyn (som sedermera också blev till Agera Hälsolaboratoriums filosofi), grundar sig i en övertygelse om att en positiv attityd kan försätta berg! Jag tror att med rätt förutsättningar och ibland med hjälp av lite ”stödhjul” på vägen, har människan en enorm inbyggd förmåga att på egen hand skapa en värld omkring sig så som hen önskar den vara.

Att företaget som jag har startat har fått namnet Agera Hälsolaboratorium är såklart ingen slump. Jag ser det som min mission att få varje enskild individ, som jag har glädje att följa på vägen, att finna sin väg framåt. Genom att hitta verktyg och rätt anledning till varför, vill jag få människor att inse att det är de själva som agerar och skapar det liv som de önskar sig.

Jantelagen, släng dig i väggen!

 

Att som människa känna tillförsikt och glädje inför livet, behöver varken vara särskilt krångligt eller mödosamt, enligt mig. Jag anser att vi någonstans på vägen har försvårat för oss själva i vår önskan att må bra. Komplicerade dieter och milslånga, förvirrande recept som får oss att ge upp tanken på ett hälsosamt liv innan vi ens har påbörjat resan. För att inte tala om alla dessa galna träningsövningar som i mångt och mycket bygger på individens förmåga att kunna balansera på sitt eget huvud samtidigt som fyra bollar ska jongleras med fötterna! Föga förvånande att vi känner oss otillräckliga?! Och vad hände egentligen med det goda samtalet? Hur många människor är så mentalt starka att de klarar sig med sitt sociala medie-flöde som snuttefilt utan att ha någon i sin närhet som verkligen lyssnar och bryr sig?

Jag kämpar för, och vill att livet för så många som möjligt, ska vara glädjefyllt och att det ska det vara NU, inte sen! Vad är det vi alla väntar på och varför övertygar vi oss själva om att vi saknar förmågan att åstadkomma det vi vill och önskar?

Har du tröttnat på att ta på dig ”offerkoftan” på morgonen? Kliar den och sticks och har den kanske till och med en dålig passform? Vad väntar du på? Ge Dig själv möjligheten att ta kontrollen över ditt liv.

AGERA NU!

Agera Hälsolaboratorium AB grundades av Nathalie Tarland och det är också henne du träffar när du kommer till Lavendelslingan i Åhus. Nedan kan du se vilka kompetenser hon besitter samt vilka utbildningar hon har med sig i sin ryggsäck.

  • Leg. Kiropraktor (Skandinaviska Kiropraktorhögskolan)
  • Cert. Kost- och träningskonsult (The Academy)
  • Lic. Kostrådgivare (The Academy)
  • Lic. Personlig tränare (The Academy)
  • Lic. Hälsocoach (The Academy)
  • 3D MAPS (Gray Institute)