www.agerahalsolaboratorium.se | Individuell Hälsoplan
15649
page-template-default,page,page-id-15649,page-child,parent-pageid-14968,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Individuell Hälsoplan

Vi på Agera Hälsolaboratorium tror på människans inbyggda förmåga att kunna sporra sig själv och övervinna hinder och utmaningar. Vi är fullständigt övertygade om att du kan flyga för egen maskin, om du vill det och om du är villig att göra vad som krävs för att uppnå det?!

Vi vet att människans hälsotillstånd är summan av en hel rad olika faktorer. För att må bra bör du bland annat äta näringsriktigt, motionera på rätt sätt, sova tillräckligt, ha lagom social samvaro och inneha en god mental styrka.

Så vad betyder egentligen ordet ”hälsosam” och vad innebär detta laddade ord för dig? Vi lever idag i ett samhälle där det finns otaliga experter inom varje område. Vad du än ska ta dig för, finns det någon som vet mer än du om det du ska göra. Det är inte heller helt ovanligt att de sakkunniga specialisterna inom ett specifikt område har åsikter som står i direkt motsats till andra experters uppfattningar, inom samma bransch…. Pust och suck!

Så vem ska du lyssna på? Vi tror att Du känner dig själv bättre än någon annan och när vi utgår ifrån dig som individ och på riktigt undersöker din fysik, metabolism, mentalitet samt dina önskemål och behov så spelar experternas åsikter och bevis mindre roll för att just du ska uppnå varaktiga resultat.

Vår tjänst ”Individuell Hälsoplan” baseras på just detta ovanstående. Vi utgår från Dig, dina mål och förutsättningar och vi gör analyser och undersökningar baserade på just dina specifika behov. När du verkligen vill åstadkomma en förändring och lyckas att uppnå dina mål behöver du veta var du ska börja och i vilken riktning du ska gå. Efter ett besök hos oss kommer du att erhålla ett konkret upplägg och en individuell plan för att kunna ta dig närmare dina hälsomål.

Beroende på målsättningar och önskemål kan upplägget för en Individuell hälsoplan variera.

Följande delar ingår dock alltid i tjänsten:

  • Rörelseanalys med fokus på stabilitet, rörlighet, hållning och styrka (Ord.pris 1295;-)                                                                                                                    
  • Inbody770-analys (Ord. pris 495;-)                                
  • Samtalsterapi 50 min (via Framtidsportalen) (Ord. pris 800;-)
  • Kiropraktisk behandling (Ord. pris 495;-)
  • Individuellt samtal kring din vardag, din kost och dina vanor för att gemensamt finna lösningar på just dina personliga utmaningar och hinder. 50 min (Ord.pris 795;-)
  • Personligt utformat livsstils-program för 4-8 veckor (Ord. pris 1295;-)

PRIS

Individuell Hälsoplan – Nybesök                                3795;-

    Individuell Hälsoplan – Återbesök                             1995;-

Tips!!

Tilläggstjänster som kan bokas med rabatterade priser vid köp av paketet Individuell Hälsoplan:  

  • Hårmineralanalys (Ord. pris 1595;-)                                                                       995;-
  • Laktattröskeltest (Ord. pris 1050;-)                                                                       595;-