www.agerahalsolaboratorium.se | Hårmineralanalys
15812
page-template-default,page,page-id-15812,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Hårmineralanalys

Hur tar du reda på hur din kropp mår och vad den egentligen behöver för att må bra?

Äter du näringsriktigt eller bör du kanske lägga om eller förändra din kost? Räcker det med att du börjar äta multivitaminer för att känna dig mindre stel, trött, uppsvälld etc.? Och vad gäller egentligen när det kommer till den så populära ekologiska maten?

Frågorna är många när det kommer till näring och kostintag och det kan vara oerhört svårt att veta vad just din kropp behöver och mår bra av.

På Agera Hälsolaboratorium har vi tröttnat på att gissa och testa oss fram. Vi vill veta. Punkt. 

En hårmineralanalys är en utmärkt analysmetod för att ta reda på kroppens mineral- och metallstatus. Metoden är lätt att genomföra eftersom du bara behöver lämna ifrån sig en liten mängd obehandlat hår.

Mineraler koncentrerar sig cirka 10-15 gånger mer i håret än i övriga organ i kroppen. I håret ackumuleras även giftiga metaller som, om de finns lagrade i kroppen, visar sig i analysen.

Analysresultatet, som erhålls ca 3-4 veckor efter klippning, mynnar ut i en rapport i vilken olika mineraler och metallers koncentration påvisas. Du erhåller även en jämförelse över balansen mellan de olika mineralerna, vilket är den absolut viktigaste aspekten när det kommer till mineralernas samverkan i kroppen. Det räcker alltså inte med att ha en bra upptag och koncentration av ett visst mineral eller näringsämne i kroppen. Balansen dem emellan är minst lika viktig.

Rapporten presenterar även kostråd samt rekommendationer för kosttillskott baserade på just din s.k. metabola typ. Du får förslag på vilken typ av mat som just din kropp är ämnad att äta och som den har bättre förutsättningar att må riktigt bra på.

Genom att rätta till obalanser i kroppen kan du se fram emot förändringar som ökad energi, bättre matsmältning och lugnare mage, mindre fysiska smärtor och en bättre nattsömn.

 PRIS

Hårmineralanalys                1595;-