www.agerahalsolaboratorium.se | Det är dags…
15841
post-template-default,single,single-post,postid-15841,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Det är dags…

Det är dags…

…att dra igång!

Trots min okunskap gällande teknik, har jag lyckats skapa mig en blogg här på hemsidan. Yes!
Jag tänker att hellre 90% bra och att faktiskt genomföra mina planer än att sträva efter 100% och aldrig få ändan ur vagnen…

Min tanke med denna blogg är dels att ge mig själv ro i själen genom att ”skriva av mig” och skapa en plats där jag får utlopp för mina känslor och tankar. Utöver detta vill jag att du som läsare ska få känna dig inspirerad, informerad och motiverad att agera i ditt liv.

Välkommen jag, du och vi!

No Comments

Post A Comment